| Szerző |
Üzenet |
tiesto.hu

Csatlakozott: 2004.05.24., Hétfő, 10:25 Hozzászólások: 193 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009. Február 22. 20:19 Hozzászólás témája: Partybusz!! - 2009. június 13. Pyramide Vösendorf |
|
|
Elindult a jelentkezes a bécsi buszra!
FONTOS! Az idei évtől változik a partybuszos rendelés menete. Aki busszal szeretne majd jönni, annak is meg kell vásárolni a Ticketbox-on a belépőt és majd egy külön oldalon lehet jelentkezni a partybuszra. Természetesen csak a partybusz árát kell megfizetni akkor. A buszos utra pedig mindenki a már megvásárolt jegyével érkezik.
Buszos utazas ara, hasonloan a tavalyi evhez 6.500 Ft/fő.
Remeljuk hogy az adott helyzethez a dragabb benzinhez kepest hogy tartjuk a tavalyi arat, ez pozitiv visszajelzest eredmenyez.
HTTP://PARTYBUSZ.TIESTO.HU
 |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
bhenzo

Csatlakozott: 2006.03.26., Vasárnap, 14:05 Hozzászólások: 413 Tartózkodási hely: Biatorbágy
|
Elküldve: 2009. Április 09. 20:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Hy az lenne a kérdésem hogy kapunk-e visszaigazoló e-mailt a befizetésről?
és ha igen kb mikor?? mert egyszerre fizettem be a jegyet és a buszt, a jegyet már visszaigazolták. csak azért hogy minden rendben van-e és ne kelljen elásnom az otp-s hölgyet (pedig aranyos volt)
MINDEN OK
KÖSZI...... _________________ we ride together, we die together, TIËSTO forever! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
dexter

Csatlakozott: 2004.05.22., Szombat, 12:10 Hozzászólások: 1143 Tartózkodási hely: Hungary / Budapest
|
Elküldve: 2009. Április 11. 16:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| bhenzo írta: | Hy az lenne a kérdésem hogy kapunk-e visszaigazoló e-mailt a befizetésről?
és ha igen kb mikor?? mert egyszerre fizettem be a jegyet és a buszt, a jegyet már visszaigazolták. csak azért hogy minden rendben van-e és ne kelljen elásnom az otp-s hölgyet (pedig aranyos volt)
MINDEN OK
KÖSZI...... |
elobb utobb mindig megy a visszajelzes  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
bhenzo

Csatlakozott: 2006.03.26., Vasárnap, 14:05 Hozzászólások: 413 Tartózkodási hely: Biatorbágy
|
Elküldve: 2009. Április 11. 19:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| dexter írta: | | bhenzo írta: | Hy az lenne a kérdésem hogy kapunk-e visszaigazoló e-mailt a befizetésről?
MINDEN OK
KÖSZI...... |
elobb utobb mindig megy a visszajelzes  |
persze vágom, nem is bennetek nem bíztam  _________________ we ride together, we die together, TIËSTO forever! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
trance mom

Csatlakozott: 2007.01.22., Hétfő, 8:18 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009. Máj. 03. 19:54 Hozzászólás témája: |
|
|
érdeklődő kérdések a szervezők és a bécsbe utazó csapat felé!
Azt szeretném megkérdezni a szervezőktől, hogy mennyi szabad hely van még a partibuszon? Pontosabban, hogy megtelik-e előreláthatólag? vagy gondolskodjunk egyéni utazásról?
Gyanúsan üres ez a topik Ugye ez nem azt jelenti, hogy senki nem akar busszal jönni
Előre is köszönöm szépen az infókat a szervezőktől és azoktól a FAN-ektől, akik jönnek és már foglalt helyük van, meg azoktól is akik ezután fizetnek!!
Én mindenesetre két főre befizetem!  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
lacknock

Csatlakozott: 2004.11.14., Vasárnap, 19:04 Hozzászólások: 1998 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009. Máj. 04. 08:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| trance mom írta: | érdeklődő kérdések a szervezők és a bécsbe utazó csapat felé!
Azt szeretném megkérdezni a szervezőktől, hogy mennyi szabad hely van még a partibuszon? Pontosabban, hogy megtelik-e előreláthatólag? vagy gondolskodjunk egyéni utazásról?
Gyanúsan üres ez a topik Ugye ez nem azt jelenti, hogy senki nem akar busszal jönni
Előre is köszönöm szépen az infókat a szervezőktől és azoktól a FAN-ektől, akik jönnek és már foglalt helyük van, meg azoktól is akik ezután fizetnek!!
Én mindenesetre két főre befizetem!  |
Sajnos több hely van mint gondoltuk, de tudod a remény hal meg utoljára.
Mindenesetre ha befizeted a buszt abból baj nem lehet. _________________ MySpace -- Twitter |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2009. Máj. 18. 20:53 Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem aki partybuszra számít, kezdjen el gondolkodni az alternatívákon...
mondjuk ha Dex teljesen mást ír be, mint amire számítok, annak csak örülni fogok
ps: Maja, NEM mehetsz Markusra
nem akarok egyedül menni állat osztrákok közé..tavalyi után főleg nem.. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
trance mom

Csatlakozott: 2007.01.22., Hétfő, 8:18 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009. Máj. 19. 22:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Blády írta: | Maja, NEM mehetsz Markusra
nem akarok egyedül menni állat osztrákok közé..tavalyi után főleg nem.. |
Nem mehetek, mert Ákosnak megígértem, nem mehetek, mert oda még többet kellene vezetni. előbb tudtam a Tiesto partiról... Eszembe sem jutott, hogy akkor lesz Markus Prágában. Fogtam is a fejem. Ott leszünk Bécsben, Markust meg bepótoljuk Rio-ban Rám számíthatsz még az alternatívák tekintetében is. És még bízom benne, hogy nem kell bevetni az A6-os alternatívát. Van B terv is
És ki kell, hogy mondjam: válság van....
ÉBRESZTŐ FAN-ek! Rajtatok/rajtunk múlik, hogy lesz partibusz vagy nem!!! Kérek mindenkit, hogy kezdjük feltölteni ezt a topikot HSZ-kal, mert ha nem beszélünk időben a dologról, akkor sokakat érhet nagyon kellemetlen meglepetés!
Lacknock! Én sem vagyok meggyőződve arról, hogy helyes-e, hogy arra buzdítok minden Bécsbe szándékozót, hogy szólaljon meg/nyilatkozzon, de tartok tőle, hogy ha nem teszem meg, akkor majd jön a későbánatebgondolat. Szóval bocsánatot kérek, hogy szétoffoltatom a topikot |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Egnesz85
|
Elküldve: 2009. Máj. 20. 17:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Na akkó ide is: Kisbusz! Kisbusz! Kisbusz! PLS! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
kuli
|
Elküldve: 2009. Máj. 20. 21:51 Hozzászólás témája: |
|
|
2008 08. 22. Open Air party - Máchovo jazero. (CZ - szakadó eső
2007 05. 26. Syma Aréna (HU)
2006 10. 28. Incheba Expo Aréna (SK)
Kérdés. Komáromból szeretnénk hárman partybusszal (mert gondolom arra fogtok jönni) MEGOLDHATÓ? Vagy csak BP ről lehet indulni? |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
szullosz

|
Elküldve: 2009. Máj. 22. 19:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Először készülünk külföldi bulira busszal, és az érdeklődés ilyen gyenge...
Úgy volt, hogy autóval megyünk, de a volán-feeling teljesen lázba hozott!
NE CSINÁLJÁTOK EZT!
40 ember nem olyan sok, plíz!
Sz. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
szullosz

|
Elküldve: 2009. Máj. 22. 19:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló, megint én...
A buszra már ünneplőben kell felszáni, vagy lehet a buli előtt kicsit készülődni?
Sz. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
tiesto.hu

Csatlakozott: 2004.05.24., Hétfő, 10:25 Hozzászólások: 193 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009. Máj. 23. 11:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Busszal utazni szandekozok es akik befizettek!
Sajnalattal kozoljuk, hogy a becsi tiesto partybuszt nem tudjuk elinditani, mert nem jott ossze a megfelelo minimalis letszam.
A befizetett osszegeket, akik bankszamlarol utaltuk azoknak visszautaltuk mar. Akik penztari befizetessel utaltak, azokat emailben ertesitettuk a tovabbi teendokrol. Junius 1-ig minden befizetest visszautalunk.
Megerteseteket es segitsegeteket elore is koszonjuk!
udv,
tiesto.hu crew |
|
| Vissza az elejére |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
Az itt olvasható hozzászólásokért a weboldal készítője nem vállal felelősséget. Hosted by PerfectSoft Online | Powered by phpBB 2.0.22 © 2001,2003
|