[Gy.I.K.]   [Keresés]   [Regisztráció]   [Profil]   [Belépés]

KALEIDOSCOPE EUROPE TOUR: Budapest - 2010. május 22. szombat
Partybusz!! - 2009. június 13. Pyramide Vösendorf

Tartalomjegyzék -> Tiësto - Ausztria - 2009.05.16. és 2009.06.13.
Zárt fórum; nem küldhetsz hozzászólást, választ, nem szerkesztheted a témákat.   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ. Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Szerző Üzenet
tiesto.hu

HozzászólásElküldve: 2009. Február 22. 20:19    Hozzászólás témája: Partybusz!! - 2009. június 13. Pyramide Vösendorf Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elindult a jelentkezes a bécsi buszra!

FONTOS! Az idei évtől változik a partybuszos rendelés menete. Aki busszal szeretne majd jönni, annak is meg kell vásárolni a Ticketbox-on a belépőt és majd egy külön oldalon lehet jelentkezni a partybuszra. Természetesen csak a partybusz árát kell megfizetni akkor. A buszos utra pedig mindenki a már megvásárolt jegyével érkezik.

Buszos utazas ara, hasonloan a tavalyi evhez 6.500 Ft/fő.
Remeljuk hogy az adott helyzethez a dragabb benzinhez kepest hogy tartjuk a tavalyi arat, ez pozitiv visszajelzest eredmenyez.

HTTP://PARTYBUSZ.TIESTO.HU

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Szerző Üzenet
bhenzo

HozzászólásElküldve: 2009. Április 09. 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hy az lenne a kérdésem hogy kapunk-e visszaigazoló e-mailt a befizetésről?
és ha igen kb mikor?? mert egyszerre fizettem be a jegyet és a buszt, a jegyet már visszaigazolták. csak azért hogy minden rendben van-e és ne kelljen elásnom az otp-s hölgyet (pedig aranyos volt) Very Happy
MINDEN OK
KÖSZI......

Szerző Üzenet
dexter

HozzászólásElküldve: 2009. Április 11. 16:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bhenzo írta:
és ha igen kb mikor?? mert egyszerre fizettem be a jegyet és a buszt, a jegyet már visszaigazolták. csak azért hogy minden rendben van-e és ne kelljen elásnom az otp-s hölgyet (pedig aranyos volt) Very Happy
MINDEN OK
KÖSZI......

elobb utobb mindig megy a visszajelzes Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Szerző Üzenet
bhenzo

HozzászólásElküldve: 2009. Április 11. 19:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

dexter írta:
bhenzo írta:
MINDEN OK
KÖSZI......

elobb utobb mindig megy a visszajelzes Smile

persze vágom, nem is bennetek nem bíztam Very Happy

Szerző Üzenet
trance mom

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 03. 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

érdeklődő kérdések a szervezők és a bécsbe utazó csapat felé!

Azt szeretném megkérdezni a szervezőktől, hogy mennyi szabad hely van még a partibuszon? Pontosabban, hogy megtelik-e előreláthatólag? vagy gondolskodjunk egyéni utazásról?

Gyanúsan üres ez a topik Embarassed Ugye ez nem azt jelenti, hogy senki nem akar busszal jönni Question Question Question

Előre is köszönöm szépen az infókat a szervezőktől és azoktól a FAN-ektől, akik jönnek és már foglalt helyük van, meg azoktól is akik ezután fizetnek!! Very Happy

Én mindenesetre két főre befizetem! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

Szerző Üzenet
lacknock

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 04. 08:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

trance mom írta:
érdeklődő kérdések a szervezők és a bécsbe utazó csapat felé!

Azt szeretném megkérdezni a szervezőktől, hogy mennyi szabad hely van még a partibuszon? Pontosabban, hogy megtelik-e előreláthatólag? vagy gondolskodjunk egyéni utazásról?

Gyanúsan üres ez a topik Embarassed Ugye ez nem azt jelenti, hogy senki nem akar busszal jönni Question Question Question

Előre is köszönöm szépen az infókat a szervezőktől és azoktól a FAN-ektől, akik jönnek és már foglalt helyük van, meg azoktól is akik ezután fizetnek!! Very Happy

Én mindenesetre két főre befizetem! Very Happy

Sajnos több hely van mint gondoltuk, de tudod a remény hal meg utoljára.
Mindenesetre ha befizeted a buszt abból baj nem lehet.

Szerző Üzenet
Blády

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 18. 20:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szerintem aki partybuszra számít, kezdjen el gondolkodni az alternatívákon...

mondjuk ha Dex teljesen mást ír be, mint amire számítok, annak csak örülni fogok

ps: Maja, NEM mehetsz Markusra Laughing

nem akarok egyedül menni állat osztrákok közé..tavalyi után főleg nem..
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
trance mom

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 19. 22:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Blády írta:
Maja, NEM mehetsz Markusra Laughing

nem akarok egyedül menni állat osztrákok közé..tavalyi után főleg nem..

Nem mehetek, mert Ákosnak megígértem, nem mehetek, mert oda még többet kellene vezetni. előbb tudtam a Tiesto partiról... Eszembe sem jutott, hogy akkor lesz Markus Prágában. Fogtam is a fejem. Ott leszünk Bécsben, Markust meg bepótoljuk Rio-ban Very Happy Rám számíthatsz még az alternatívák tekintetében is. Very Happy És még bízom benne, hogy nem kell bevetni az A6-os alternatívát. Van B terv is Very Happy

És ki kell, hogy mondjam: válság van....

ÉBRESZTŐ FAN-ek! Rajtatok/rajtunk múlik, hogy lesz partibusz vagy nem!!! Kérek mindenkit, hogy kezdjük feltölteni ezt a topikot HSZ-kal, mert ha nem beszélünk időben a dologról, akkor sokakat érhet nagyon kellemetlen meglepetés!

Lacknock! Én sem vagyok meggyőződve arról, hogy helyes-e, hogy arra buzdítok minden Bécsbe szándékozót, hogy szólaljon meg/nyilatkozzon, de tartok tőle, hogy ha nem teszem meg, akkor majd jön a későbánatebgondolat. Szóval bocsánatot kérek, hogy szétoffoltatom a topikot
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
Egnesz85

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 20. 17:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na akkó ide is: Kisbusz! Kisbusz! Kisbusz! PLS!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger

Szerző Üzenet
kuli

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 20. 21:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

2008 08. 22. Open Air party - Máchovo jazero. (CZ - szakadó eső Smile

2007 05. 26. Syma Aréna (HU)

2006 10. 28. Incheba Expo Aréna (SK)

Kérdés. Komáromból szeretnénk hárman partybusszal (mert gondolom arra fogtok jönni) MEGOLDHATÓ? Vagy csak BP ről lehet indulni?
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
szullosz

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 22. 19:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Először készülünk külföldi bulira busszal, és az érdeklődés ilyen gyenge...

Úgy volt, hogy autóval megyünk, de a volán-feeling teljesen lázba hozott!

NE CSINÁLJÁTOK EZT!

40 ember nem olyan sok, plíz!

Sz.
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
szullosz

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 22. 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló, megint én...

A buszra már ünneplőben kell felszáni, vagy lehet a buli előtt kicsit készülődni?

Sz.
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
tiesto.hu

HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 23. 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kedves Busszal utazni szandekozok es akik befizettek!

Sajnalattal kozoljuk, hogy a becsi tiesto partybuszt nem tudjuk elinditani, mert nem jott ossze a megfelelo minimalis letszam.
A befizetett osszegeket, akik bankszamlarol utaltuk azoknak visszautaltuk mar. Akik penztari befizetessel utaltak, azokat emailben ertesitettuk a tovabbi teendokrol. Junius 1-ig minden befizetest visszautalunk.

Megerteseteket es segitsegeteket elore is koszonjuk!

udv,
tiesto.hu crew
Vissza az elejére

Zárt fórum; nem küldhetsz hozzászólást, választ, nem szerkesztheted a témákat.   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Tiësto - Ausztria - 2009.05.16. és 2009.06.13. Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Az itt olvasható hozzászólásokért a weboldal készítője nem vállal felelősséget.
Hosted by PerfectSoft Online | Powered by phpBB 2.0.22 © 2001,2003