| Szerző |
Üzenet |
Dannyboy

Csatlakozott: 2009.06.04., Csütörtök, 11:58 Hozzászólások: 808 Tartózkodási hely: On a Musical Journey
|
Elküldve: 2010. Március 10. 07:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Off: Megőrülök 1-2 ember helyesírásától.  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
tokesz86

Csatlakozott: 2007.04.06., Péntek, 18:58 Hozzászólások: 142 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: 2010. Március 10. 09:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| petykoka írta: | | sziasztok!március 9. este és még sehol a reklámkampány,sehol a jegyeladás a jegyirodákban!hogy is van ez akkor?csak ez érdekelne |
Szerintem rajzolj szép színes kaleidoszkópokat, és kezdd el osztogatni, és gyere el Paksra is,szeretnék én is kérni egyet, eltenném emlékbe szívesen. Ajánlom a zsírkrétát!
Amilyen a kérdés,olyan a válasz is. _________________ 10.06.04. KWT Incheba ****
10.05.22. KWT Bp.***
09.09.11. DHT Night **
08.09.13. ISOS WT ***
07.05.26. SYMA EOL WT *****
06.06.24. Palace ***
05.11.12. CEE Tour ****
--------------------
http://t86.atw.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
vwgery

Csatlakozott: 2005.11.14., Hétfő, 13:06 Hozzászólások: 438 Tartózkodási hely: Ózd
|
Elküldve: 2010. Március 10. 12:56 Hozzászólás témája: |
|
|
majd megjönnek. már csak szerezni kéne a plakátragasztó embertől...nem vagy te lenke...türelmetlenke  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Dannyboy

Csatlakozott: 2009.06.04., Csütörtök, 11:58 Hozzászólások: 808 Tartózkodási hely: On a Musical Journey
|
Elküldve: 2010. Március 10. 15:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| tokesz86 írta: | | petykoka írta: | | sziasztok!március 9. este és még sehol a reklámkampány,sehol a jegyeladás a jegyirodákban!hogy is van ez akkor?csak ez érdekelne |
Szerintem rajzolj szép színes kaleidoszkópokat, és kezdd el osztogatni, és gyere el Paksra is,szeretnék én is kérni egyet, eltenném emlékbe szívesen. Ajánlom a zsírkrétát!
Amilyen a kérdés,olyan a válasz is. |
toki segítőkész remélem lesz valami jó kis plakát, a szobámba de szerintem ezzel még nagyon ráérünk... |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
TomaszBáttya
Csatlakozott: 2008.08.20., Szerda, 10:25 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Csepel (Bp)
|
Elküldve: 2010. Március 10. 17:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| BIG DOG írta: | | TomaszBáttya írta: | | BIG DOG írta: | | pajki írta: | | jo elnézést nem sértésnek irtam csak a debreceni az ugy....na mindegy végülis igazatok van hogy tök mindegy kiszervezi csak nagyot szoljon.azt meg nem tudtam hogy 5fajta ország van egy szervezésbe:(bocsiii biztos jo lesz mint mindig sok sikert:) | Ok, rendben, hidd el, hogy nagyon jó lesz és majd szerdán megtudjátok milyen változások lesznek akkor egy nagy tapsot elfogadunk! Have a good weekend ! |
Azért azt ne felejtsük el hogy Debrecenben katasztrofális volt a szervezés stb... a wc röl meg ne is beszéljünk... Veszprém viszont tökéletes volt!Remélem az idei party is megüti a Veszprémi szinvonalát. | Az nem a szervezés hibája, ha egy mega intézményben a híres mérnökök nem terveznek több illemhelyet! Gondolom az sem tetszett volna ha telerakjuk Toi Toi wc-kel és akkor a bűzben és a trágyalében ugráltál volna. Tudomásul kell venni, nagyon kevés olyan hely van ahol mindenki jól érzi magát. A Hungexpo-ban komoly a vizes blokk, de a dohányzó teraszra telepítünk Toi Toi wc-ket, mert az a szabadban lesz fedett füves fás pihenő részként kialakítva. Tehát ha esne az a fránya eső akkor sem kell szétázva ugrabugrálni a gödrökben mint pl. fesztiválok. Ilyen adottságokat más hely nem tud produkálni. A managementnek nagyon tetszett és nekünk is. Különben meg, kinek a pap, kinek a pap fia .. |
Aki szervezi az csak tudja,hogy mennyi wc van a helyszinen!Vagy ha nem tudja akkor mit szervez?Szerintem egy "igazad van" mondattal elintézhetted volna. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2010. Március 10. 18:50 Hozzászólás témája: |
|
|
off:
csak pislogok, h már nem az a menő, ha buta kérdéseket teszünk fel, hanem még arcoskodunk is mellé ..
on |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
vwgery

Csatlakozott: 2005.11.14., Hétfő, 13:06 Hozzászólások: 438 Tartózkodási hely: Ózd
|
Elküldve: 2010. Március 10. 19:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Blády írta: | off:
csak pislogok, h már nem az a menő, ha buta kérdéseket teszünk fel, hanem még arcoskodunk is mellé ..
on |
bigdog talált partnert szájkaratézni  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2010. Március 10. 19:19 Hozzászólás témája: |
|
|
az ok, h neki is nagy a mellénye, de legalább van mire..a többieket nem értem  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
vilinyi
|
Elküldve: 2010. Március 10. 20:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Jézusom mi folyik itt mostanában...
Ha ebbe beleolvasna maga Tiesto, szörnyülködve jönne hozzánk...
Ez a fórum,(amit ha jól tudok a mester egyszer meg is nevezett valamelyik borítóján) eléggé elment gagyiba...
 |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Freedy
Csatlakozott: 2009.04.06., Hétfő, 18:49 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: 2010. Március 10. 20:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| In Search of Sunrise 6 borítóján volt. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2010. Március 10. 20:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| csapatot nevezte meg, nem a fórumot.. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Freedy
Csatlakozott: 2009.04.06., Hétfő, 18:49 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: 2010. Március 10. 20:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Idézem:"..and the Hungarian crew, everybody from the "forum family","internet maffia",..."
Italvásárlás megint kuponos módszerrel fog történni? |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Lacus77
Csatlakozott: 2004.08.11., Szerda, 19:23 Hozzászólások: 72 Tartózkodási hely: Mogyoród
|
Elküldve: 2010. Március 10. 20:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Jó olvasni megint az építő, és rossz olvasni a kétkedő hozzászólásokat.
Gondolom nem mondok újat senkinek azzal, hogy mindenkinek sohasem lehet megfelelni, ezért vagyunk emberek, és ezért is különbözünk.
Szerintem - (csak röviden): örülni kéne, hogy a szervezők évről-évre szorgalmasan igyekeznek kijavítani a hibákat, jobb helyszíneket találni, bővíteni a szolgáltatásokat stb-stb....
Higgyetek nekem, rohadt kemény munka van emögött az egész mögött évről-évre, - (csak tudom már a jegyátvétel aktív lebonyolítójaként), és én is voltam nemegyszer szarban amikor valami váratlan helyzetet kellet megoldani, de azt hiszem, hogy kellő odafigyeléssel, tájékoztatással, türelemmel mindent meg lehet oldani, és az elmúlt pár évben sikerült is...kisebb-nagyobb döccenőkkel, de aztán a buliban mindenki szanaszét bulizta magát. Igyekszünk javítani a dolgokon évről-évre, és ezt talán észre is vettétek, ez az idei buli is más lesz egy csomó szempontból...
A lényeg az akaráson van, és ezt kéne díjazni. Lehet beleszarással szar bulit csinálni, de akkor a fene megette az egészet....
Nem véletlenül vagyunk ott a toppon Tijs-nél.....
Ha tudnátok, hogy máshol micsoda szar bulikat meg körítést szerveznek neki! És hát Mi meg, - mint közönsége..... TOP - de ezt úgyis tudjuk, és érezzük....
A lényeg szerintem azon van hogy honnan indult a történet, és most hol tart, és reméljük még sokáig élvezhetjük ezeket a bulikat, és egymás társaságát - EGYÜTT VELETEK!
Üdv - Lacus |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
lacknock

Csatlakozott: 2004.11.14., Vasárnap, 19:04 Hozzászólások: 1998 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. Március 10. 20:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| vilinyi írta: | Jézusom mi folyik itt mostanában...
Ha ebbe beleolvasna maga Tiesto, szörnyülködve jönne hozzánk...
Ez a fórum,(amit ha jól tudok a mester egyszer meg is nevezett valamelyik borítóján) eléggé elment gagyiba...
 |
nem is a mostani groupra írta...  _________________ MySpace -- Twitter |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Kristyna
Csatlakozott: 2007.05.08., Kedd, 19:38 Hozzászólások: 72 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. Március 10. 20:44 Hozzászólás témája: |
|
|
hello.
Én azt nem értem, hogy ha vettem jegyet a bulira, akkor miért csak 22 óráig léphetek be a buliba. Miért van ez?? És ha valaki a társaságból sokáig dolgozik vagy egyéb okból csak később mennénk be, vagy ha mi csak Tiestora mennénk (ami persze nem így van) akkor.... Miért van ez az időkorlát? Minden jegyre érvényes lesz ez? _________________ Kristyna |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
vilinyi
|
Elküldve: 2010. Március 10. 20:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Na végre, a mester európában elővette az igazi track-eket.
06-03-2010
The Royal Highland Centre – Edinburgh, Scotland
(érdemes belenézni youtube-on)
ezzel a tracklisttel megelégednék itthon is.
És azzal a lézerrel!
http://forum.tiestotracklists.net/index.php |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Dannyboy

|
Elküldve: 2010. Március 10. 21:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kristyna írta: | hello.
Én azt nem értem, hogy ha vettem jegyet a bulira, akkor miért csak 22 óráig léphetek be a buliba. Miért van ez?? És ha valaki a társaságból sokáig dolgozik vagy egyéb okból csak később mennénk be, vagy ha mi csak Tiestora mennénk (ami persze nem így van) akkor.... Miért van ez az időkorlát? Minden jegyre érvényes lesz ez? |
mikor megvetted tudhattad hogy ottvan a korlát. ottvolt a leírásban. (nem osztani akarom az észt de nem te vagy az első aki megkérdezte) ennek több oka lehet, a gyorsabb beléptetés, valami rendszere biztos van. nem tudjuk az okát de akár azért is lehetne mert CSAK. félre ne értsd nem piszkálódni akarok. csak ha visszaolvasnád látnád hogy nem csak te kérdezted.  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2010. Március 10. 21:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Dannyboy írta: | | Kristyna írta: | hello.
Én azt nem értem, hogy ha vettem jegyet a bulira, akkor miért csak 22 óráig léphetek be a buliba. Miért van ez?? És ha valaki a társaságból sokáig dolgozik vagy egyéb okból csak később mennénk be, vagy ha mi csak Tiestora mennénk (ami persze nem így van) akkor.... Miért van ez az időkorlát? Minden jegyre érvényes lesz ez? |
mikor megvetted tudhattad hogy ottvan a korlát. ottvolt a leírásban. (nem osztani akarom az észt de nem te vagy az első aki megkérdezte) ennek több oka lehet, a gyorsabb beléptetés, valami rendszere biztos van. nem tudjuk az okát de akár azért is lehetne mert CSAK. félre ne értsd nem piszkálódni akarok. csak ha visszaolvasnád látnád hogy nem csak te kérdezted.  |
btw csak az akciós kűzdőtér jegyekre vonatkozik a 22 óra.. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Dannyboy

|
Elküldve: 2010. Március 10. 22:18 Hozzászólás témája: |
|
|
igen igen. de gondolom azt vett ha ez a problémája. de igaz ez lemaradt.  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Wex

|
Elküldve: 2010. Március 10. 22:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lacus77 írta: | Sziasztok!
Jó olvasni megint az építő, és rossz olvasni a kétkedő hozzászólásokat.
Gondolom nem mondok újat senkinek azzal, hogy mindenkinek sohasem lehet megfelelni, ezért vagyunk emberek, és ezért is különbözünk.
Szerintem - (csak röviden): örülni kéne, hogy a szervezők évről-évre szorgalmasan igyekeznek kijavítani a hibákat, jobb helyszíneket találni, bővíteni a szolgáltatásokat stb-stb....
Higgyetek nekem, rohadt kemény munka van emögött az egész mögött évről-évre, - (csak tudom már a jegyátvétel aktív lebonyolítójaként), és én is voltam nemegyszer szarban amikor valami váratlan helyzetet kellet megoldani, de azt hiszem, hogy kellő odafigyeléssel, tájékoztatással, türelemmel mindent meg lehet oldani, és az elmúlt pár évben sikerült is...kisebb-nagyobb döccenőkkel, de aztán a buliban mindenki szanaszét bulizta magát. Igyekszünk javítani a dolgokon évről-évre, és ezt talán észre is vettétek, ez az idei buli is más lesz egy csomó szempontból...
A lényeg az akaráson van, és ezt kéne díjazni. Lehet beleszarással szar bulit csinálni, de akkor a fene megette az egészet....
Nem véletlenül vagyunk ott a toppon Tijs-nél.....
Ha tudnátok, hogy máshol micsoda szar bulikat meg körítést szerveznek neki! És hát Mi meg, - mint közönsége..... TOP - de ezt úgyis tudjuk, és érezzük....
A lényeg szerintem azon van hogy honnan indult a történet, és most hol tart, és reméljük még sokáig élvezhetjük ezeket a bulikat, és egymás társaságát - EGYÜTT VELETEK!
Üdv - Lacus |
teljesen egyetertek...
Pozitiv fele kell haladni, igy mar maguknak a szervezoknek is jobb hozzafogasuk lesz az egeszhez..meg amugy is, jo buli lesz biztos, en bizok benne
En most megyek eloszor Tiesto bulira, ugyhogy szamomra nagy elmeny lesz  |
|
| Vissza az elejére |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
Az itt olvasható hozzászólásokért a weboldal készítője nem vállal felelősséget. Hosted by PerfectSoft Online | Powered by phpBB 2.0.22 © 2001,2003
|