| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2010. Március 15. 14:38 Hozzászólás témája: |
|
|
versenyen kívül
azért, mert olyan érzéseket vált ki, amiket semmilyen más dj |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Bogesz

Csatlakozott: 2005.09.20., Kedd, 12:48 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Taszár
|
Elküldve: 2010. Március 15. 14:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Blády írta: | futó gondolat:
nézem néha a tl-eket és iszonyat classicokat kapar elő...hát mire ideér, tökre örülnék vmi isos classicnak...diamondback, perception ilyesmi vagy endless wave óóó
Deeeex majd kééérjetek valami jóóót ( csak ne suburban traint vagy just beee-t ) |
+1, támogatom!
vagy ha classic akkor: Ayla is beleférne nem ??
http://www.youtube.com/watch?v=LovtiLF13VI _________________ -Tiësto @
-Bp Sportaréna 05.11.12.
-Palace Dance Club 06.06.24.
-Syma Arena 07.05.26.
-Palace Dance Club 07.05.27.
-Expo Center 08.09.12.
-Főnix Csarnok 08.09.13.
-Nyíregyháza 09.09.11.
-Veszprém Aréna 09.09.12.
-Hungexpo 10.05.22.
Legutóbb Bogesz szerkesztette (2010. Március 15. 14:51), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2010. Március 15. 14:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bogesz írta: | | Blády írta: | futó gondolat:
nézem néha a tl-eket és iszonyat classicokat kapar elő...hát mire ideér, tökre örülnék vmi isos classicnak...diamondback, perception ilyesmi vagy endless wave óóó
Deeeex majd kééérjetek valami jóóót ( csak ne suburban traint vagy just beee-t ) |
+1 támogatom!
vagy ha classic akkor: Ayla is beleférne nem ??  |
dedede, de nem akarok lavinát, bocsi  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Dannyboy

Csatlakozott: 2009.06.04., Csütörtök, 11:58 Hozzászólások: 808 Tartózkodási hely: On a Musical Journey
|
Elküldve: 2010. Március 15. 14:58 Hozzászólás témája: |
|
|
off: Toki lenyúltad Bogesz avatarját . _________________ "There's things I haven't told you, I go out late at night.
And I was to tell you, Tiesto in da house!"
"Music Is A Religion... Follow It" |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
kkoko19

|
Elküldve: 2010. Március 15. 16:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Na egy két hozzászólás.
A lézerek....
Nem tudok mit mondani...Remélem az agyam a helyén marad azon az este.
A Warm Up Dj-kről.:
Tudom,h nem én fogom eldönteni,h kik lesznek,de KARMATRONIC,és MUZZAIK NE LEGYEN!!!!!!Félreértés ne essék,jó zenét játszanak,de pl. a veszprémi bulin Karmatronic nem oda való volt!!!A Muzzaik tavaly Sensation-ön meg KATASZTRÓFA volt!Akkor inkább legyen Budai,és Tommyboy!
Tiesto-ról.
10 szóban nehéz lenne összefoglalni,h miért szeretem Tiesto-t.Elég régóta figyelemmel kísérem munkásságát,és nem nagyon ismerek más Dj-t aki ennyire igényes TRANCE zenét képes csinálni.Kifinomult,de lüktető is tud lenni,hol elszállsz,hol pedig csak zúzol.Számomra egyszerűen felfoghatatlan,hogy hogyan lehetséges az,hogy a zenén keresztül,hogyan lehet hatni az ember érzékeire.Csak Tiesto-nál érzem ezt.Nem egyszer előfordul,ha hallgatok egy számát,vagy mixét,hogy úgy kiráz a hideg,hogy 5percig fázom,vagy egy olyan érzés kap el belül,ami leírhatatlan.A buliján meg gyakorlatilag elvisz egy másik dimenzióba,ahol "nincs bánat,csak szívből jövő érzés"
Összefoglalva:az igényes zene iránti odaadás,és az emberi érzékekre való hatása miatt szeretem. _________________ !!!DJ TIESTO-THE WORLD NUMBER ONE DJ!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Dannyboy

Csatlakozott: 2009.06.04., Csütörtök, 11:58 Hozzászólások: 808 Tartózkodási hely: On a Musical Journey
|
Elküldve: 2010. Március 15. 16:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Elég régóta figyelemmel kísérem munkásságát,és nem nagyon ismerek más Dj-t aki ennyire igényes TRANCE zenét képes csinálni.Kifinomult,de . |
már elég rég óta egyre kevesebb szerepe van a Trancenek  _________________ "There's things I haven't told you, I go out late at night.
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Trance
Csatlakozott: 2005.04.06., Szerda, 7:26 Hozzászólások: 157 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. Március 15. 17:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| Blády írta: | | Bogesz írta: | | Blády írta: | futó gondolat:
+1 támogatom!
vagy ha classic akkor: Ayla is beleférne nem ??  |
dedede, de nem akarok lavinát, bocsi  |
Háháhá
Tudom , hogy nem akartok "lavinát".
De muszáj megosztanom veletek , hogy ha egy Tiesto - Athena -át hallanék akkor rettenetesen besírnék!!! Örök kedvenc http://www.youtube.com/watch?v=HmcusYkPGeY
Üdv. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Wex

|
Elküldve: 2010. Március 15. 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| Dannyboy írta: | | Idézet: | | Elég régóta figyelemmel kísérem munkásságát,és nem nagyon ismerek más Dj-t aki ennyire igényes TRANCE zenét képes csinálni.Kifinomult,de . |
már elég rég óta egyre kevesebb szerepe van a Trancenek  |
igaz, de trance-el jutott idaig, ahol most tart, es a 3 vilag elso helyezethez.
Neha most is szokott trance-t tolni club life-on, de eleg ritka ahogy latom :/
Nem ertem miert valtott stilust, idaig is latta hogy az emberek mennyire imadtak a trance zenejet...a mostani stilusaval szerintem kisebb sikere lesz... |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Freedy
Csatlakozott: 2009.04.06., Hétfő, 18:49 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: 2010. Március 15. 18:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Én nem a játékra írom, arra majd később kitalálok valamit:D
Engem igazán az nyűgöz le, hogy akár 50ezer, vagy mégtöbb(Olimpa) embert is le tud kötni egyszerre. Ez az, amire nagyon kevés ember képes a zene keretein belül. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Puty84

Csatlakozott: 2006.09.29., Péntek, 12:55 Hozzászólások: 1073 Tartózkodási hely: HungaryBudapestTízker
|
Elküldve: 2010. Március 15. 18:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| BIG DOG írta: | | Hazánkból 4 dj szerepel a listán : KARMATRONIK / TOMMYBOY / BUDAI / MUZZAIK |
Bízom benne, hogy az utóbbi 3 név közül kerül ki a warmup.
A játékhoz.
Magik Two, Story Of The Fall...ettől kezdve nincs megállás.
Gyorsan be is teszem mindjárt a cd-t. Ha már klasszik, asszem lennénk páran, kik megvesznénk egy-két oldie trance zenéért a KWT-n, reméljük Titi betáraz párat a lemezestatyóba.  _________________ 05/11/12*06/10/28*07/05/26*08/08/01*08/09/12-13*09/09/11-12.
  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Csabaaa
|
Elküldve: 2010. Március 15. 19:36 Hozzászólás témája: |
|
|
10 szóban nem olyan könnyű leírni hogy miért Tiesto a nagy kedvenc:) Ezért kifogok esni a versenyből,mert több szóval írom le.
Tiesto a kisugárzásával,személyiségével és emberségével...a zene,közönség és az emberek általi szeretetével olyan hangulatot teremt akár a bulijaiban akár csak egy új track-et hallgatva ami leírhatatlan érzést és élményeket ad vissza.Sugárzik belőle az energia, az élet. A bulijain az ember egy más dimenzióban érzi magát, és elfelejti azt a sok rosszat ami a falakon kívül van. Ha egy buli jól sikerül az azért van ,mert a közönség és a művész egyé tudott válni. Mindig tudja mikor mit kell lépnie..mikor mit kell tennie ahhoz hogy mindig meglepje a közönségét. Mindig tud újat mutatni.
Én ha egy buliján ott vagyok teljesen áttudom magam adni a zenének, a bulihangulatnak, a Tiesto érzésnek,mert tudom hogy sosem csalódom.Önfeledt hangulatba lehet kerülni amikor a mester alkot a pultban. Ilyenkor én a felhők felett érzem magam és azt kívánom hogy sose legyen vége az estének;)
Ugye azt meg nem kell kiemelnem hogy egy isten adta tehetség! Elég csak figyelembe venni hogy miket ért el eddig a zenei életben. Teltházas koncertek. Olimpia megnyitó.25 ezer ember előtt fellépett amit előtte és azóta egy DJ sem mondhat el magáról. A zenéi olyan érzelmeket, érzéseket váltanak ki az emberből ami szinte lesem lehet írni. Az Elements Of Life turnéjával is bebizonyította hogy maradandót tud alkotni. Nem csak a zenéjével hanem az élethez való hozzáállásával is példát mutat. Életelemek! felhívja az emberek figyelmét hogy itt élünk,figyeljünk egymásra, és szeressük egymást! A Dance for life is egy ilyen himnusz! Felhívja a figyelmet egy súlyos betegségre. Egy világot átölelő problémára! A hírnevével ,és tehetségével segít az embereken. Tijs azért született hogy örömöt,boldogságot, és felejthetetlen élményeket ajándékozzon nekünk;)
Az elektronikus zenében ő olyan mint a pop zenében Michael Jackson! Utánozhatatlanul egyedi és a maga műfajában egy koronázatlan király! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
tokesz86

Csatlakozott: 2007.04.06., Péntek, 18:58 Hozzászólások: 142 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: 2010. Március 15. 20:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Csabaaa írta: | 10 szóban nem olyan könnyű leírni hogy miért Tiesto a nagy kedvenc:) Ezért kifogok esni a versenyből,mert több szóval írom le.
Tiesto a kisugárzásával,személyiségével és emberségével...a zene,közönség és az emberek általi szeretetével olyan hangulatot teremt akár a bulijaiban akár csak egy új track-et hallgatva ami leírhatatlan érzést és élményeket ad vissza.Sugárzik belőle az energia, az élet. A bulijain az ember egy más dimenzióban érzi magát, és elfelejti azt a sok rosszat ami a falakon kívül van. Ha egy buli jól sikerül az azért van ,mert a közönség és a művész egyé tudott válni. Mindig tudja mikor mit kell lépnie..mikor mit kell tennie ahhoz hogy mindig meglepje a közönségét. Mindig tud újat mutatni.
Én ha egy buliján ott vagyok teljesen áttudom magam adni a zenének, a bulihangulatnak, a Tiesto érzésnek,mert tudom hogy sosem csalódom.Önfeledt hangulatba lehet kerülni amikor a mester alkot a pultban. Ilyenkor én a felhők felett érzem magam és azt kívánom hogy sose legyen vége az estének;)
Ugye azt meg nem kell kiemelnem hogy egy isten adta tehetség! Elég csak figyelembe venni hogy miket ért el eddig a zenei életben. Teltházas koncertek. Olimpia megnyitó.25 ezer ember előtt fellépett amit előtte és azóta egy DJ sem mondhat el magáról. A zenéi olyan érzelmeket, érzéseket váltanak ki az emberből ami szinte lesem lehet írni. Az Elements Of Life turnéjával is bebizonyította hogy maradandót tud alkotni. Nem csak a zenéjével hanem az élethez való hozzáállásával is példát mutat. Életelemek! felhívja az emberek figyelmét hogy itt élünk,figyeljünk egymásra, és szeressük egymást! A Dance for life is egy ilyen himnusz! Felhívja a figyelmet egy súlyos betegségre. Egy világot átölelő problémára! A hírnevével ,és tehetségével segít az embereken. Tijs azért született hogy örömöt,boldogságot, és felejthetetlen élményeket ajándékozzon nekünk;)
Az elektronikus zenében ő olyan mint a pop zenében Michael Jackson! Utánozhatatlanul egyedi és a maga műfajában egy koronázatlan király! |
Csabi, nem tudnád egy kicsit bővebben kifejteni?  _________________ 10.06.04. KWT Incheba ****
10.05.22. KWT Bp.***
09.09.11. DHT Night **
08.09.13. ISOS WT ***
07.05.26. SYMA EOL WT *****
06.06.24. Palace ***
05.11.12. CEE Tour ****
--------------------
http://t86.atw.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Wex

|
Elküldve: 2010. Március 15. 20:53 Hozzászólás témája: |
|
|
hehe hosszu lett de nagyon jo! grat  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
tokesz86

Csatlakozott: 2007.04.06., Péntek, 18:58 Hozzászólások: 142 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: 2010. Március 15. 20:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| BIG DOG írta: | Kedves Fórumozok,
Olyan kéréssel kereslek meg Benneteket, hogy max 10 szóban fogalmazzátok meg Ki miért szereti Tiesto-t! Az általános szövegek mellőzését kérjük / pl. szép a szeme, jól zenél, Ő a király....stb/ A legfrappánsabb szöveget TIESTO ajándék csomaggal díjazzuk.
Sok sikert!
PS.: Csak egy kis pletyka, mi kapjuk a legkomolyabb lézert Európában, mert azon a héten pont itt dolgozik Budapesten Mr. Alexander a lézerGURU! |
Szerintem a zenei beállítottság valamilyen szempontból az ember természetét, lelki világát tükrözi. Az én kis világomban Tiesto zenéje teremti meg azt a nyugalmat és egyben azokat a kellemes izgalmakat is évről évre, amire nekem szükségem van. Valószínűleg sok mindenben hasonlítunk.
Szóval.....inkább haljak meg, minthogy megsüketüljek!
(Összesen 46 szó - jóval több,de ennél rövidebben, tömörebben nem ment... Ha a vezetőség szigorúan ragaszkodik a max 10 szóhoz, akkor az utolsó mondatot hagynám meg, de a fenti gondolatokra alapozva.)
edited,kicsit javítottam rajta! _________________ 10.06.04. KWT Incheba ****
10.05.22. KWT Bp.***
09.09.11. DHT Night **
08.09.13. ISOS WT ***
07.05.26. SYMA EOL WT *****
06.06.24. Palace ***
05.11.12. CEE Tour ****
--------------------
http://t86.atw.hu
Legutóbb tokesz86 szerkesztette (2010. Március 16. 10:08), összesen 4 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2010. Március 15. 21:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| tokesz86 írta: | | Szóval.....inkább haljak meg, minthogy valamitől süket legyek. |
agree! jó az avatarod
sorry, kicsit javítgattam a hsz-eken.. double postokat elkerülendő |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Freedy
Csatlakozott: 2009.04.06., Hétfő, 18:49 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: 2010. Március 15. 21:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| Meddig lehet a játékra megoldást küldeni? |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
trance mom

Csatlakozott: 2007.01.22., Hétfő, 8:18 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. Március 15. 22:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Szintén versenyen kívül:
Miért szerettem Tiestot?
Ha jól emlékszem 1998 karácsonyán az ajándékaim között volt egy CD. A borító gyerekesre sikeredett, a felirat „MAGIK – Far from earth”. Meghallgattam, és nem bántam meg. Nem lett sosem a kedvenc albumom, azonban megtanított nekem egy nevet: Tiesto. Azután 2001 tavaszán (?) megérkezett az „In my memory”. Életem egyik legmeghatározóbb zenei élménye. Ezen az albumon van a számomra „best of ever” zene, a „Suburban train”. Tiestotól kaptam ezt a zenét, és történhet bármi, a „kedvenc zenéim” dobogóján az első hely sosem fog változni. Ezt már örökre kibérelte Tiesto a „Suburban train” okán.
Aki ismer, tudja, hogy mit gondolok Tiesto jelenlegi zenéiről, De sosem fogom elfelejteni, hogy életem legjobb partijait, legmeghatározóbb zenei élményeit, és néhány jó havert is köszönhetek Tiesto zenéjének.
Ha esetleg CD-kből állítjátok össze az ajándék csomagot, feltétlenül tegyétek bele az In my memoryt, mert az az album ma már igaz történelem. A legjobb történelem.
Dexter!
Lécci ne hallgass Bládyra, kérd a Suburban traint meglepetés zenének.  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Fabricio

|
Elküldve: 2010. Március 15. 22:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Tiesto a zene Tiestoja, ennél többet nem kell mondani róla
(az a betű az ugye számít ? )
-
Suburban tleg jó lenne , meg Southern Sun, Sixty Nine Ways, meg ISOS 4-ről is lehetne pár szám, jah meg Obsession, Universal Nation
na jó ez talán egy picit sok kérés 
Legutóbb Fabricio szerkesztette (2010. Március 15. 22:32), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Dannyboy

|
Elküldve: 2010. Március 15. 22:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Freedy írta: | | Meddig lehet a játékra megoldást küldeni? |
tegnapig  _________________ "There's things I haven't told you, I go out late at night.
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Szife
Csatlakozott: 2007.02.21., Szerda, 15:25 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Madocsa
|
Elküldve: 2010. Március 15. 22:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Wex írta: | | Dannyboy írta: | | Idézet: | | Elég régóta figyelemmel kísérem munkásságát,és nem nagyon ismerek más Dj-t aki ennyire igényes TRANCE zenét képes csinálni.Kifinomult,de . |
már elég rég óta egyre kevesebb szerepe van a Trancenek  |
igaz, de trance-el jutott idaig, ahol most tart, es a 3 vilag elso helyezethez.
Neha most is szokott trance-t tolni club life-on, de eleg ritka ahogy latom :/
Nem ertem miert valtott stilust, idaig is latta hogy az emberek mennyire imadtak a trance zenejet...a mostani stilusaval szerintem kisebb sikere lesz... |
Talán azért, mert már a trance műfajban elért mindent amit lehetett és most megpróbál más műfajban is a csúcsra jutni... eddig jól halad  |
|
| Vissza az elejére |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
Az itt olvasható hozzászólásokért a weboldal készítője nem vállal felelősséget. Hosted by PerfectSoft Online | Powered by phpBB 2.0.22 © 2001,2003
|