[Gy.I.K.]   [Keresés]   [Regisztráció]   [Profil]   [Belépés]

KALEIDOSCOPE EUROPE TOUR: Budapest - 2010. május 22. szombat
Hibák az oldalon
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Következő

Tartalomjegyzék -> Tiësto.hu weboldal
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Szerző Üzenet
tiesto.hu

HozzászólásElküldve: 2004. Máj. 24. 10:46    Hozzászólás témája: Hibák az oldalon Hozzászólás, az előzmény idézésével

Várjuk az oldallal kapcsolatos hibák listáját:
- Helyesírási;
- Linkelés;
- Hiányzó kép;

Köszönjük!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Szerző Üzenet
MrTrance

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 04. 11:49    Hozzászólás témája: Apróság Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok, az oldalatok nagyon jó, örülök, hogy már vagytok. Nem hiba csak személyes megjegyzés:

Tiesto trance stilust játszik és az életrajzában végig dance szerepel, pedig az "lájtosabb" nála. Ez személyes véleményem, de szerintem mások is osztják. Kitartást munkátokhoz, ha kell esetleg segitség képek vagy más akkor irjatok, hátha. Laughing Elég rég óta figyelem munkásságát.

Szerző Üzenet
dexter

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 04. 16:11    Hozzászólás témája: Re: Apróság Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello MrTrance!

Az életrajzokat hivatalos forrásokból szedtuk ossze es ez volt benne. Viszont en nem vettem ezt eszre Smile
De javitjuk!
Ha van 2002-es Flortos ill. 2003-as Home-os kepeid.... vagy mas is Tiestovel kapcs. varjuk sok szeretettel.

MrTrance írta:
Sziasztok, az oldalatok nagyon jó, örülök, hogy már vagytok. Nem hiba csak személyes megjegyzés:

Tiesto trance stilust játszik és az életrajzában végig dance szerepel, pedig az "lájtosabb" nála. Ez személyes véleményem, de szerintem mások is osztják. Kitartást munkátokhoz, ha kell esetleg segitség képek vagy más akkor irjatok, hátha. Laughing Elég rég óta figyelem munkásságát.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Szerző Üzenet
kiscica

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 06. 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kedves Szerkesztőség!

Nagyon örülök, hogy Magyarországra is eljutott végre Tiesto!

Mi is megyünk Hollandiába, Mysteryland-re. A kérdésünk, kérésünk az, hogy van-e kedvetek együtt bulizni?
Vagy van valami más elérhetőségetek, hogy dumcsizzunk?

A tavaly Mysteryland is isteni volt, ha kellenek képek az oldalra, szóljatok.

pusz

Szerző Üzenet
MrTrance

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 06. 14:37    Hozzászólás témája: Re Hozzászólás, az előzmény idézésével

MA megyek szabira, ha visszajöttem, küldök. Illetve utána nézek.

Szevasztok

Szerző Üzenet
MrTrance

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 06. 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és hány órás szettet fog játszani, remélem órákban mérhető lesz, mert túl sok dj van felsorolva. Próbáljátok kideriteni. kösz

szevasztok Razz

Szerző Üzenet
dexter

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 06. 16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia kiscica!

kuldtem emailt a megadott cimedre! Wink
Mindenkeppen kontaktoljunk mysteryland-el kapcs! Smile

kiscica írta:
Kedves Szerkesztőség!

Nagyon örülök, hogy Magyarországra is eljutott végre Tiesto!

Mi is megyünk Hollandiába, Mysteryland-re. A kérdésünk, kérésünk az, hogy van-e kedvetek együtt bulizni?
Vagy van valami más elérhetőségetek, hogy dumcsizzunk?

A tavaly Mysteryland is isteni volt, ha kellenek képek az oldalra, szóljatok.

pusz
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
DjReb

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 07. 21:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csuma!

Nem tudom miért de tiesto hivatalos oldalán sincsenek a mixlemezek közt a
Forbidden Paradise széria általa mixelt darabjai.

3 - The quest for Atlantis
4 - High as a kite
5 - Arctic expedition
6 - Valley of fire
7 - Deep forrest

az 1-2-t nem tudom biztosan mert nincs a borítón Sad de úgy emléxem,
egy régebbi bio-ban olvastam, hogy egy volt club manager barátja
kérte fel az új Forbidden széria mixlemez elkészítésére.......és ez alapján
akkor az 1-2 is az övé....

1 - The garden of evil
2 - The beauty and the beat

De infót csak a fölsőkről találni biztosra és azokra rá is van írva.

A megfelelő témákat kérjük megnyitni!! Very Happy

Amúgy nekem ezek is nagyon bejönnek.

http://uplifted.digitalsunlight.hu
http://www.midnightjourney.tk
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

Szerző Üzenet
dexter

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 07. 21:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

En nemcsak a hivatalos oldalról táplálkoztam, de seholsem találkoztam a Forbidden Paradise szeriaval.

hol olvastal ezekrol a mixalbumokrol? mert utanajarok akkor Smile

DjReb írta:
Csuma!

Nem tudom miért de tiesto hivatalos oldalán sincsenek a mixlemezek közt a
Forbidden Paradise széria általa mixelt darabjai.

3 - The quest for Atlantis
4 - High as a kite
5 - Arctic expedition
6 - Valley of fire
7 - Deep forrest

az 1-2-t nem tudom biztosan mert nincs a borítón Sad de úgy emléxem,
egy régebbi bio-ban olvastam, hogy egy volt club manager barátja
kérte fel az új Forbidden széria mixlemez elkészítésére.......és ez alapján
akkor az 1-2 is az övé....

1 - The garden of evil
2 - The beauty and the beat

De infót csak a fölsőkről találni biztosra és azokra rá is van írva.

A megfelelő témákat kérjük megnyitni!! Very Happy

Amúgy nekem ezek is nagyon bejönnek.
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
Tib

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 07. 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Halihó Szerkesztőség!

Észrevettem 1-2 hibát az oldalon:
- a DVD infónál a szöveg még angol nyelvü (gondolom időhiány miatt)
- a fórum nem kér visszajelzést a megadott e-mail címről (biztonsági szempontból szerintem jobb lenne)

Egyelőre (és remélem véglegesen Smile ) ennyi...

Ciao!
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
Tib

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 07. 22:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jah, és még annyi, hogy meg kéne oldani, hogy ha mászkál valaki az oldalon, akkor ne nyissom meg ennyi ablakot! Köcce!
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
dexter

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 08. 09:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kedves Tib!

A forum motorja egy kesz program, ezaltal nagyon belenyulni nem akartam. Igy kellett valtoztatasokat csinalni benne, de melyen nem akartam belenyulni.

A DVD szoveg igen meg forditas alatt van... kicsit elcsusztunk vele.

Gondolom az ablak megnyitást a fórumra ertetted, mert csak ez nyilik meg uj ablakba. 4-5 eves fejlesztoi tapasztalat alapjan a latogatok jobban szeretik ezt a megoldast, mert a forum vegulis egy kulonallo resze a tiesto.hu -nak. S igy barmikor vissza tudsz menni a weboldalra is. Mert most ujra be kene irnod a webcimet ha vissza szeretnel jutni az oldalra.

De koszonjuk az eszreveteklek. Foleg az angol szoveg miatt, ugyanis az teljesen kiment a fejembol Smile

Tib írta:
Jah, és még annyi, hogy meg kéne oldani, hogy ha mászkál valaki az oldalon, akkor ne nyissom meg ennyi ablakot! Köcce!
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
Thanaszisz

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 30. 22:05    Hozzászólás témája: Gouryella Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én ugyan nem vagyok nagy Tiesto fan, mert sajnos nagyon legyengült a srác, pontosabban felháborító amit mostanában művel, de korábban még én is szerettem a zenéjét. Lehet, hogy csak el kerülte a figyelmemet, de azt hiszem, hogy pont a legjobb zenéit hagytátok ki a diszkográfiából, hisz ő 2000 ben Ferry Corstein-el összeállva megalkotta a Gouryella nevű formációt, és tényleg jó zenéket adtak ki (pl: Gouryella, Tenshi, Valhalla). Ha nem tudtátok szégyeljétek magatokat, ha kint van a honlapon csak én nem láttam, akkor én szégyenlem!!

Üdv!!!

Tepfenhart Thanaszisz

innerlane.n1.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

Szerző Üzenet
dexter

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 30. 22:38    Hozzászólás témája: Re: Gouryella Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szégyeljük is magunkat, mert 2 napos kutatómunka után sem találtam rá erre a formációra, mivel Tiesto neve meg a rendes polgari neven van emlitve. Masreszrol az osszes tiesto diszkografia oldallal egyutt szegyeljuk magunkat, sot a tiesto.com is Smile

ha mindent belevennenk amit tiesto masokkal csinalt soha nem lenne vege a listanak. Most egyenlore a remixeket szedjuk ossze es hamarosan az fog kikerulni az oldalra.

De azert koszi hogy szoltal, ezt a formaciot is be fogom majd szőni valahogyan a diszkografia reszbe.

Thanaszisz írta:
Sziasztok!

Én ugyan nem vagyok nagy Tiesto fan, mert sajnos nagyon legyengült a srác, pontosabban felháborító amit mostanában művel, de korábban még én is szerettem a zenéjét. Lehet, hogy csak el kerülte a figyelmemet, de azt hiszem, hogy pont a legjobb zenéit hagytátok ki a diszkográfiából, hisz ő 2000 ben Ferry Corstein-el összeállva megalkotta a Gouryella nevű formációt, és tényleg jó zenéket adtak ki (pl: Gouryella, Tenshi, Valhalla). Ha nem tudtátok szégyeljétek magatokat, ha kint van a honlapon csak én nem láttam, akkor én szégyenlem!!

Üdv!!!

Tepfenhart Thanaszisz

innerlane.n1.hu
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
Thanaszisz

HozzászólásElküldve: 2004. Augusztus 31. 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy kis segítség:

http://www.discogs.com/artist/Gouryella

Még egy kicsi:

http://www.discogs.com/artist/DJ+Ti%EBsto

Minden jót!

Tepfenhart Thanaszisz

innerlane.n1.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

Szerző Üzenet

HozzászólásElküldve: 2004. Szeptember 07. 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv néktek!

Jó lenne, ha le lehetne tölteni mixeket Tiestotól. Pl a Roxyban elhangzottat, valamint más forrásból származókat.

És mihamarabb lehessen pólót, ajándéktárgyakat rendelni!
Smile

Sok sikert az oldalhoz! Zé
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

Szerző Üzenet
MrTrance

HozzászólásElküldve: 2004. Szeptember 14. 19:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

dexter írta:
Hello MrTrance!

Az életrajzokat hivatalos forrásokból szedtuk ossze es ez volt benne. Viszont en nem vettem ezt eszre Smile
De javitjuk!
Ha van 2002-es Flortos ill. 2003-as Home-os kepeid.... vagy mas is Tiestovel kapcs. varjuk sok szeretettel.

MrTrance írta:

Hello újra gép közelben. Sajnos nincsen Homeról lemaradtam, Flörtről meg anno nem tudtam, de azóta is zokog a szívem Olvastam rengeteg problémátok van, hogy nincs zene az oldal alatt.
Ötlet: yahoo-n lehet rádió állomást csinálni Én csináltam, de napokba telt mire átnyálaztam magam az x1000 előadón, úgyhogy van egy saját trance rádiómSmile) még vannak hiányosságok, de javítom. yahoo.com ott radio megjelenik kék háttér színű oldal launchcast radio-radio station guide és írd be a member keresőbe az oldal legalján a mrtrance13 és hallgasd meg. Ott lehet saját rádiót csinálni, bár nem csak Tiesto szól és néha a még le nem ellenőrzött együttesek is bele zavarnak, de TRANCE nagy részt. Csináljatok Ti is vagy ha az enyém megfelel, annak örülök. Laughing Laughing Laughing

1gáz van benne reklámszöveg a számok között néha, de egyébként király. Ha tetszik rakd be a tartalomjegyzékbe Laughing Laughing
A reklámon kívül remélem jó ötlet. Kitartás, és Ti hogy éreztétek magatokat szept.11?

(Egyébként király)

Szerző Üzenet
Tib

HozzászólásElküldve: 2004. Szeptember 30. 06:35    Hozzászólás témája: Elírások Hozzászólás, az előzmény idézésével

Halihó!

Nah, mehint csak "kötöszködök" a helyesírás miatt. Azaz inkább figyelmetlenség Wink Nah, mindegy a lényeg, hogy jó szándékkal szólok, hogy ezeket az apró hibákat orvosolva még színvonalasabb lehesssen az oldal!

- Hírek menü --> Hamarosan új szerzői album: Parade Of The Athletes:
A főoldalon ez van kiírva: Az új album címe "PARADE OF NATIONS" lesz. Akkor Parade Of The Athletes vagy Parade Of Nations? (Vagy csak én vok tudatlan? Smile )
- Hírek menü --> Tiësto 90 perces élő szettje a 2004-es Athéni Olimpiai játékok nyitó ceremóniáján:
(4. bekezdés) ...Úttörő és mégis is természetes...
- Hírek menü --> DJmag Top100DJ Szavazás 2004:
(2. bekezdés) ...a 2004-es olimpiai játékok megnyitóján ceremóniáján. Elég... <-- vagy duplán írtátok, vagy kimaradt egy vessző.

Egyelőre ennyit vettem észre Wink
Jah, és még mindig jó az oldal, csak frissítgessétek gyakrabban!
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
::blaz::

HozzászólásElküldve: 2004. Szeptember 30. 08:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tib!

Köszönjük figyelmes észrevételeidet!
Igyekszünk javítani még ma!

Wink

blaz

ISOS - World Tour 2008 Hungary
Elements Of Life - World Tour BUDAPEST 2007
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
dexter

HozzászólásElküldve: 2004. Szeptember 30. 08:53    Hozzászólás témája: Re: Elírások Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello!

Koszi a javitasokat, mar vegeztunk is vele! Pont ezert van a forum.
A frissitesekrol annyit, hogy megprobalunk minel tobb infot es anyagot felrakni az oldalra, de biztos megertitek, nem ez a fo munkank nekunk, ezt csak hobbiszinten csinaljuk.

koszi a megerteseteket!

Tib írta:
Halihó!

Nah, mehint csak "kötöszködök" a helyesírás miatt. Azaz inkább figyelmetlenség Wink Nah, mindegy a lényeg, hogy jó szándékkal szólok, hogy ezeket az apró hibákat orvosolva még színvonalasabb lehesssen az oldal!

- Hírek menü --> Hamarosan új szerzői album: Parade Of The Athletes:
A főoldalon ez van kiírva: Az új album címe "PARADE OF NATIONS" lesz. Akkor Parade Of The Athletes vagy Parade Of Nations? (Vagy csak én vok tudatlan? Smile )
- Hírek menü --> Tiësto 90 perces élő szettje a 2004-es Athéni Olimpiai játékok nyitó ceremóniáján:
(4. bekezdés) ...Úttörő és mégis is természetes...
- Hírek menü --> DJmag Top100DJ Szavazás 2004:
(2. bekezdés) ...a 2004-es olimpiai játékok megnyitóján ceremóniáján. Elég... <-- vagy duplán írtátok, vagy kimaradt egy vessző.

Egyelőre ennyit vettem észre Wink
Jah, és még mindig jó az oldal, csak frissítgessétek gyakrabban!
Vissza az elejére

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tiësto.hu weboldal Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Következő
1 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Az itt olvasható hozzászólásokért a weboldal készítője nem vállal felelősséget.
Hosted by PerfectSoft Online | Powered by phpBB 2.0.22 © 2001,2003