| Szerző |
Üzenet |
tiesto.hu

Csatlakozott: 2004.05.24., Hétfő, 10:25 Hozzászólások: 193 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 09. 11:05 Hozzászólás témája: In Search Of Sunrise Tour 08 / Debrecen - Főnix Csarnok (200 |
|
|
A nagy sikerű In Search Of Sunrise mixsorozat világturnéjának egyik állomása lesz a debreceni Főnix Csarnok.
Line-up:
22:00-01:00
FIRST STATE (NL)
www.firststatemusic.com
00:01-05:00
TIËSTO (NL)
www.tiesto.com
További információk, jegyértékesítés: www.tiesto.hu
Passtartók:
Mielőtt elindulsz, olvasd el FIGYELMESEN!
A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja!
A rendezvényen erős fény- és hanghatás érhet!
(A helyszínen füldugókat vásárolhatsz, amivel mérsékelheted a hangerőt!)
A rendezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek!
A rendezvény területén a Vendég által okozott kárt a rendezőség, a Vendéggel téríteti meg!
Karszalagátvétel, jegyvásárlás:
A jegyedet karszalagra CSAK a party napján, a rendezvény helyszínén válthatod át, erre a célra felállított beváltóhelyeken.
Átvétel időpontja: 16.00-24.00 óra között
Helyszíni jegyvásárlás (a hely befogadóképessége és az eladások mértékében):
16.00-03.00 óra között
"Teltház" esetén csak a távozás mértékében engedünk be új vendéget!
HOZD MAGADDAL:
Személyi igazolvány vagy bármilyen fényképes azonosításra alkalmas igazolványt, amelyen szerepel a születési idő.
Korhatár: Hatályos jogszabály szerint, 18 éven aluli személy, aki betöltötte már a 14. életévét, csak felnőtt felügyeletével látogathat szórakozóhelyet 20 óra után. Igazolni kell fényképes igazolvánnyal az életkort, illetve a kísérő (18 éven felüli) személynek is nyilatkoznia kell, kit kísér!
Figyelem, szeszesital és dohányterméket csak 18 éven felüli vásárolhat! Az a Vendég, aki nem tudja, illetve nem akarja fényképes igazolvánnyal igazolni magát, nem léphet a rendezvény területére!
Belépőjegy - AMELY CSAK EGYSZERI BELÉPÉSRE JOGOSÍT!
Belépőjegyet kizárólag on-line rendszerünkben, illetve hivatalos jegypénztárnál vásárolj, jegyet fénymásolni vagy bármilyen más módon reprodukálni ne engedd, mert a hamisítók illetve a hamis jegy felhasználója ellen eljárást indíttatunk.
A jegyek rejtett biztonsági jelekkel védettek, eredetiségüket, a rendezők a bejáratnál ellenőrzik!
A jegy a látogatni kívánt rendezvényre történő belépésre csak abban az esetben jogosít, ha elfogadod a feltételeket, és tudomásul veszed, hogy köteles vagy betartani az intézmény és a rendezők házirendjét és biztonsági rendszabályokat, a szakszolgálatok ellenőrzése mellett.
A karszalag sérülése vagy annak elhagyása esetén a belépőjegy érvényét veszti!
Belépőjegyet nem váltunk vissza!
Telefon
Ruházat - Trendi, évszaknak és az időjárásnak megfelelő!
Ruhatár használati díj: 200 HUF / leadott tárgy
Az időjárásról tájékozódj, és úgy hozz magaddal ruhákat. www.met.hu
Csak a ruhatárban elhelyezett, bilétával igazolt tárgyakért vállalunk felelősséget, azok tartalmáért nem felelünk! A biléta elvesztése 2000 Ft pótdíj megfizetését vonja maga után, valamint a ruhatárban elhelyezett tárgyakat a rendezvény végén az utolsó elhelyezett és jeggyel visszaváltott tárgy kiadása után adjuk vissza.
Készpénz
Hitelkártyával, a helyszínen vásárolni NEM tudsz!
Az eseményeken kuponos értékesítés kerül bevezetésre, így a vendéglátópontokon csak kuponnal tudsz fizetni. Mindkét rendezvényen a bejáratnál és további helyeken értékesítő standok lesznek felállítva, ahol megvásárolhatod a kuponokat. Természetesen a kuponárusító helyek a rendezvény teljes időtartama alatt rendelkezésre állnak.
1 kupon értéke: 350 HUF
Vásárolható mennyiség, csak egységenként:
1 egység = 6 kupon = 2.100 HUF helyett 2.000 HUF
A megvásárolt kuponok nem válthatóak vissza!
A rendezvényeken készpénzért (Forint) a TIESTO SHOP-ban vásárolhatsz a legújabb exkluzív kollekcióból és egyéb ajándékokból.
A rendezvényen dohányárút csak a kijelölt helyeken a zárjegyen feltüntetett összegért készpénzéért kapható.
A mosdók használatáért fizetni NEM KELL!
Kérnénk, hogy a gyors kiszolgálás érdekében 200, 500, 2000 Ft-os címleteket hozz magaddal.
AMIT NE HOZZ MAGADDAL:
A biztonsági szolgálat ruházat átvizsgálást és személyi motozást hajthat végre.
Bármilyen ételt, italt vagy üveget (dobozos üdítőt, szeszt, energiaitalt... stb.)
Fényképezőgépet vagy bármilyen hang-és képrögzítésre használható eszközt (telefon kivétel!).
A rendezvényen készült képi felvételeken szereplő és magukat felismerni vélő személyek a jegy megvásárlásával elfogadják, hogy a képfelvétellel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphetnek fel, sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos használóival szemben. Kompromittáló és a rendezvény lejáratására irányuló képeket felhasználókkal szemben rendőrségi eljárást indíttatunk, és kártérítési pert kezdeményezünk!
Fényképezőgépet és videokamerát csak akkreditált fotós használhat!
Veszélyes és fegyvernek minősülő tárgyat
Sípot, fény-rudat, lézeres- és vegyi party kellékeket.
DOHÁNYOZNI, CSAK AZ ARRA KIJELÖLT HELYEKEN LESZ LEHETŐSÉGED!
AKIKET NEM ENGEDÜNK BE:
Akik nem a kulturált szórakozás miatt keresik fel rendezvényünket, és külsőjükkel az emberekben félelmet keltenek, illetve ápolatlan "rossz arcok", csoportosan támadó jelleggel érkeznek, részükre a belépőjegy árát visszaadjuk!
Alkoholos befolyásoltság vagy kábítószer hatása alatt álló személyt!
Nem megfelelő öltözetékben (pl: tréningruha, munkaruha, stb.) érkezel!
A szabályokat, megszegő látogatókat a rendezőség a helyszínről eltávolítja, és ebben az esetben a belépőjegy érvényét veszíti, így annak árát sem köteles visszatéríteni, amennyiben bűncselekményt követ el átadjuk a rendőrségnek!
Biztonságod érdekében a rendezvény területén videó-kamera rendszer működik, a felvétel csak a rendvédelmi szerveknek adható át ügyészi engedély esetén.
Csak a kijelölt parkolókat használd, mert a "vad" parkolókat elszállítják!
Lehetséges, hogy a parkolásért a parkolókat üzemeltetők jegyet értékesítenek a behajtó járműveknek.
Személygépkocsiknál: 500 HUF/ szgk.
A rendezőség fenn tartja az esetleges időpont- és helyszín változás jogát, a házirend és biztonsági előírások megváltoztatását, az ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal!
JÓ SZÓRAKOZÁST KIVÁNUNK!
Legutóbb tiesto.hu szerkesztette (2008. Augusztus 28. 17:03), összesen 2 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
fillerboy
Csatlakozott: 2005.11.01., Kedd, 19:26 Hozzászólások: 54 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: 2008. Április 25. 09:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy köszönjük az infoáradatot!
Nah akkor talán idén sikerül a tokenes rendszer, végre ennek külön örülök bár én még nem voltam olyan rendezvényen ahol volt már ilyen szolgáltatás de a leírtak alapján csak jó lehet
Ezzel kapcsolatban lenne igazából kérdésem hogy a tokenek visszaválthatók lesznek-e? Remélem nem kerülte el a figyelmemet az info
Előre is köszi  _________________ Marcel Woods - Advanced (Original Mix)
Dreamcatcher - I Don't Wanna Lose My Way (Tiesto Remix)
Wild Bunch - Return Of The Groove Lounge |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
fpetipor

Csatlakozott: 2005.05.25., Szerda, 17:17 Hozzászólások: 89 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 25. 10:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Végre otthon, Tiesto!  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Csabaaa
|
Elküldve: 2008. Április 25. 10:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Tiesto ismét Magyarországon! Köszönöm nektek ezt a nagyszerű szervezést és ezt a nagyszerű bulit!! Már nagyon várom Ott fogom ünnepelni a születésnapomat;) Szeptember 10.-én leszek 25 éves!
Ez lesz életem legszebb,és legemlékezetesebb születésnapi bulija!
Köszönöm!Nagyszerű csapat vagytok!
A magyarországi buli előtt még vár ránk egy bécsi partyzás!Ezt is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
aakos
|
Elküldve: 2008. Április 25. 10:56 Hozzászólás témája: |
|
|
azt hiszem be fog figyelni megint egy duplázós hétvége..
Pécs és Debrecen! köszönjük  _________________ Eventshall (H), Hallenstadion (CH), Sportaréna (H), T-Mobile Arena (CZ), Palace (H), GreenRoom (A), Incheba (SK), Syma (H), Jaarbeurs (NL), Gasometer (A), Expo (H), Főnix (H), Vp Arena (H), HUNGEXPO |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Blády

|
Elküldve: 2008. Április 25. 11:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| fillerboy írta: |
Ezzel kapcsolatban lenne igazából kérdésem hogy a tokenek visszaválthatók lesznek-e? Remélem nem kerülte el a figyelmemet az info
Előre is köszi  |
úgy emlékszem mikor tavaly akartak ilyen rendszert, azt írták, h nem lehet visszaváltani. de majd kijavítanak, ha tévedek
nekem szeptemberig csak az a kérdés fogja birizgálni a csőrömet, hogy vonattal vagy kocsival? és ha kocsival, akkor kivel?  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
kutya
|
Elküldve: 2008. Április 25. 12:11 Hozzászólás témája: korhatár |
|
|
Sziasztok a korhatár 16 vagy 18-as lesz?
Valaki tud erröl infot?? |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
madud

Csatlakozott: 2007.01.23., Kedd, 19:22 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
Elküldve: 2008. Április 25. 12:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Dee írta: |
nekem szeptemberig csak az a kérdés fogja birizgálni a csőrömet, hogy vonattal vagy kocsival? és ha kocsival, akkor kivel?  |
Ezzel én is így vagyok. Ez lesz még kérdéses, de lesz idő bőven hogy gondolkozzak rajta. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
lacknock

Csatlakozott: 2004.11.14., Vasárnap, 19:04 Hozzászólások: 1998 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 25. 13:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Tokeneket sehol nem lehet visszaváltani, tehát itt sem.
Annyit veszel amennyit biztos eliszol, ha elfogy váltasz újra ilyen egyszerű és gyors!
Korhatár szerintem 16 lesz. _________________ MySpace -- Twitter |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
BIG DOG
Csatlakozott: 2008.04.25., Péntek, 13:06 Hozzászólások: 175 Tartózkodási hely: HAZÁNK
|
Elküldve: 2008. Április 25. 13:14 Hozzászólás témája: Re: korhatár |
|
|
| kutya írta: | Sziasztok a korhatár 16 vagy 18-as lesz?
Valaki tud erröl infot?? |
Hatályos jogszabály szerint nagykorú tehát 18 éven felüli személy felügyeletével tartózkodhatsz 20 óra után, ha elmúltál 14 éves. Igazolnod kell fényképes igazolvánnyal az életkorod, illetve a személy is igazol, akivel együtt jössz, és még nem vagy 18 éves! Figyelmedbe ajánlom, hogy a szeszesital és dohánytermék vásárlást csak 18 éven felülinek engedik meg. De ha téged meghív Móka Miki, akkor arról csak Ő tehet  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
seby8850
Csatlakozott: 2005.09.21., Szerda, 16:51 Hozzászólások: 135 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 25. 13:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem olyan kérdésem lenne hogy mikor fogunk bővebben tudni a partybuszokról és annak árairól stb.
Ugyanis többen mennénk (lehet 10en is) és a jegyvásárlás ehhez kötődne!!! És bizony mivel mindkét bulira mennénk így nem mind1 h az egyik bulira 4000ért vagy többért vesszük a jegyet szal szeretnénk benne lenni az első ezerbe.
Dex, Blaz légyszi válaszoljatok! Bennetek lehet a legjobban megbízni.  _________________ Budapest 2005.11.12. - 13.
Palace 2006.06
Budapest 2007.05.26 - 27. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
dexter

Csatlakozott: 2004.05.22., Szombat, 12:10 Hozzászólások: 1143 Tartózkodási hely: Hungary / Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 25. 15:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| seby8850 írta: | Nekem olyan kérdésem lenne hogy mikor fogunk bővebben tudni a partybuszokról és annak árairól stb.
Ugyanis többen mennénk (lehet 10en is) és a jegyvásárlás ehhez kötődne!!! És bizony mivel mindkét bulira mennénk így nem mind1 h az egyik bulira 4000ért vagy többért vesszük a jegyet szal szeretnénk benne lenni az első ezerbe.
Dex, Blaz légyszi válaszoljatok! Bennetek lehet a legjobban megbízni.  |
Sajnos nem tudjuk megvalositani a partybuszokat ahogyan mi szerettuk volna, ezert nem is kerult mar ki a weboldalra sem. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
seby8850
Csatlakozott: 2005.09.21., Szerda, 16:51 Hozzászólások: 135 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 25. 15:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| dexter írta: | | seby8850 írta: | Nekem olyan kérdésem lenne hogy mikor fogunk bővebben tudni a partybuszokról és annak árairól stb.
Sajnos nem tudjuk megvalositani a partybuszokat ahogyan mi szerettuk volna, ezert nem is kerult mar ki a weboldalra sem. |
Ó jajjjj.....
EZ most azt jelenti totál nem lesz??????
Pedig mi kapásból vagy 10en lettünk volna!!!!!! Mindkét napra!!!!!! Ht így gázos lesz ám a dolog:(          
Nem is várható előrelépés?? _________________ Budapest 2005.11.12. - 13.
Palace 2006.06
Budapest 2007.05.26 - 27. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
magnat01

|
Elküldve: 2008. Április 25. 19:36 Hozzászólás témája: |
|
|
In Search Of Sunrise mixsorozat
Ez mit takar?  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Gábor 1890
|
Elküldve: 2008. Április 25. 19:53 Hozzászólás témája: |
|
|
diszkográfia [/quote] |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Adriii
Csatlakozott: 2007.06.04., Hétfő, 13:04 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Gyula
|
Elküldve: 2008. Április 25. 20:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Csabaaa írta: | Tiesto ismét Magyarországon! Köszönöm nektek ezt a nagyszerű szervezést és ezt a nagyszerű bulit!! Már nagyon várom Ott fogom ünnepelni a születésnapomat;) Szeptember 10.-én leszek 25 éves!
Ez lesz életem legszebb,és legemlékezetesebb születésnapi bulija!
Köszönöm!Nagyszerű csapat vagytok!
A magyarországi buli előtt még vár ránk egy bécsi partyzás!Ezt is köszi! |
Én meg a névnapomat ünneplem ott! _________________ Tiesto4life!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Egnesz
Csatlakozott: 2004.10.21., Csütörtök, 11:17 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Sárrétudvari
|
Elküldve: 2008. Április 26. 09:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| dexter írta: | | seby8850 írta: | Nekem olyan kérdésem lenne hogy mikor fogunk bővebben tudni a partybuszokról és annak árairól stb.
ÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! Kár... Pont ez ügyben szerettem volna érdeklődni én is!!
Ugyanis Nekem Debrecen 20 perc, míg Pécs 7-8 óra Tuti 100, hogy nem lesznek partybuszok  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
fillerboy
Csatlakozott: 2005.11.01., Kedd, 19:26 Hozzászólások: 54 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: 2008. Április 26. 09:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm a választ a kuponügyben de közben én is rájöttem hogy nem lesz visszaváltható csupán matematikailag is visszaviszek hatszor egy darabot összesen visszakapnék 2100at de én csak 2000et adtam ki érte, így rosszul járna a bank
Látom azért ki is lett már írva az információ a megfelelő helyre  _________________ Marcel Woods - Advanced (Original Mix)
Dreamcatcher - I Don't Wanna Lose My Way (Tiesto Remix)
Wild Bunch - Return Of The Groove Lounge |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
Bogesz

Csatlakozott: 2005.09.20., Kedd, 12:48 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Taszár
|
Elküldve: 2008. Április 26. 09:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Egnesz írta: | Tuti 100, hogy nem lesznek partybuszok  |
Dex írt erröl a másik topicban.
Gondolkodnak még rajta.  _________________ -Tiësto @
-Bp Sportaréna 05.11.12.
-Palace Dance Club 06.06.24.
-Syma Arena 07.05.26.
-Palace Dance Club 07.05.27.
-Expo Center 08.09.12.
-Főnix Csarnok 08.09.13.
-Nyíregyháza 09.09.11.
-Veszprém Aréna 09.09.12.
-Hungexpo 10.05.22. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Szerző |
Üzenet |
lacknock

Csatlakozott: 2004.11.14., Vasárnap, 19:04 Hozzászólások: 1998 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 26. 10:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Egnesz írta: | | dexter írta: | | seby8850 írta: | Nekem olyan kérdésem lenne hogy mikor fogunk bővebben tudni a partybuszokról és annak árairól stb.
ÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! Kár... Pont ez ügyben szerettem volna érdeklődni én is!!
Ugyanis Nekem Debrecen 20 perc, míg Pécs 7-8 óra Tuti 100, hogy nem lesznek partybuszok  |
7-8 óra? én gyalog eljutok annyi idő alatt pestről  _________________ MySpace -- Twitter |
|
| Vissza az elejére |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
Az itt olvasható hozzászólásokért a weboldal készítője nem vállal felelősséget. Hosted by PerfectSoft Online | Powered by phpBB 2.0.22 © 2001,2003
|