[Gy.I.K.]   [Keresés]   [Regisztráció]   [Profil]   [Belépés]

KALEIDOSCOPE EUROPE TOUR: Budapest - 2010. május 22. szombat
DHT Night with Tiësto - Nyíregyháza (2009.09.11.)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Tartalomjegyzék -> Partyk, Rádióműsorok, Live sets
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Szerző Üzenet
tiesto.hu

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 05:52    Hozzászólás témája: DHT Night with Tiësto - Nyíregyháza (2009.09.11.) Hozzászólás, az előzmény idézésével

Legutóbb tiesto.hu szerkesztette (2010. Január 22. 00:29), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Szerző Üzenet
Trance

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 07:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Legyek az első? Najó leszek! Very Happy

Mit írjak??

CSILLAGOS 10es azta k.rva életbe!!!!!!!!!!
Ez egyszerűen zsírkirály volt. Minden klappolt. Soha nem gondoltam volna , hogy ennyire jó lesz. Le a kalappal mindenki elött!!! Tijs egy ISTEN nem tudok benne csalódni, pedig most tényleg nagyon féltem Smile
Virtual Vault is remek volt!!!!

Ha csak fele ilyen jó lesz Veszprém akkor már megérte!! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

Szerző Üzenet
Matyee

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 08:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Trance írta:
Legyek az első? Najó leszek! Very Happy

Mit írjak??

CSILLAGOS 10es azta k.rva életbe!!!!!!!!!!
Ez egyszerűen zsírkirály volt. Minden klappolt. Soha nem gondoltam volna , hogy ennyire jó lesz. Le a kalappal mindenki elött!!! Tijs egy ISTEN nem tudok benne csalódni, pedig most tényleg nagyon féltem Smile
Virtual Vault is remek volt!!!!

Ha csak fele ilyen jó lesz Veszprém akkor már megérte!! Very Happy

Ezzel eggyet értek! Cool mit művelt? áááááááááá le a kalappal elötte! Wink
2010.05.22. Tiesto KWT @ BP , Hungexpo
2010.07.22. Markus Schulz GDJB WT @ BP, Rio
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

Szerző Üzenet
Puty84

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 08:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ajóéletbe, ez aztán remek buli volt. Very Happy
Ingsha - Niavara (Manuel Le Saux Remix) nagyon nem volt gyenge, meghát Titi szettje sem összességében. Twisted Evil
Whiteboy minősíthetetlen, Sterby kimaradt, Virtual Vault meg a végén eléggé megcsapatta az ütemeket. Twisted Evil Twisted Evil

Szerző Üzenet
trance mom

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 08:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy korábbi HSZ-emben azt mondtam, hogy az idei hétvége eddig negatív kritikát kap tőlem, és hozzátettem, hogy abban reménykedem, hogy Tiesto megmenti ezt a hétvégét.

MEGMENTETTE. Az egész szettje alatt csak büntetett, csak büntetett....és megint csak büntetett. Jó zenék, és azt este stílusa a TRANCE volt. Kis kitérőkkel,de a TRANCE feliratú lemezestáskáját meg a Klasszik szakaszt használta.Első sorból, igazán közelről láthattam, hogy mennyire jó kedve van. Szóval nem szabad leírni még Tiestot. Videok a szokásos jó hang és képminőségben készültek, ha vége a partiknak, majd megosztom veletek.

Azoknak, akik nem voltak Nyíregyházán de Veszprémbe jönnek, el szeretném mondani, hogy volt LED fal, 6 azaz hat darab különleges lézer, és egyéb finomságok. Tehát készüljetek! Szigorúan tornacipő legyen a lábbeli, ezt ne felejtsétek el.

Most csak ilyen kis rövid beszámolót írok, mert több mint 24 órája talpon vagyok, és aludnom kell, hogy a Veszprémi partin is legyen elegendő energiám,, majd később írok egy komolyabbat is.

Dexter és Blaz! Kaptatok hideget, meleget tőlem is. Kimondott szó, kilőtt nyíl, eltelt idő nem tér vissza sohasem, nem tudom nem megtörténtté tenni a mondataimat. És nem is tenném, mert nem vagyok farizeus. De korábbi mondataim mellé szeretném odatenni, hogy nagyon örülök hogy ott lehettem, köszönöm szépen ezt a partit.

Legutóbb trance mom szerkesztette (2009. Szeptember 12. 08:43), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
Blády

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 08:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

háát gyerekek....
amilyen szarul indult..de a remééééééééény... Very Happy

Neutral Neutral szent egek. Tijs MEGMENTETTE az éjszakát! Ilyen setet..azúris:D éshát igen..nem volt szükség arra a bizonyos "transzparensre" Laughing tuti jelzett neki valaki..ezúton is köszi Smile

Lungomare, solitary confinement!!!! (kösziköszikösziiii éjszaka trackje volt Very Happy) sweet things, acid, led, departure, earthquake he's a pirate, eol, adagio, flight luke? edit, chakalaka, a new dawn introt megkaptuk, boundary, twice in a blue moon, jaaaaaj annyi jó zene volt, nehéz felsorolni..nem találom a szavakat.

Eszméletlen jót játszott.

Partybusz fergeteges volt Very Happy flightra trafficet kiáltani..epic fail Very Happy Very Happy Very Happy

Veszprém in progress...

egyébként 3,5 órát min. játszott.

edit: nem akarok negatívumot írni, mert felesleges. Nincs miért panaszkodnom, köszi mindenkinek

Legutóbb Blády szerkesztette (2009. Szeptember 12. 08:42), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
Cris-tina

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 08:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok mi is szeretnénk az elözöekhez csatlakozni eszméletlen jóbuli volt!!!Eddigiek közül az egyik legjobb!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

Szerző Üzenet
i1988

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 08:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tiesto elötti meghatározó zenék, amikre felfigyeltem:
1. Chris Lake feat. Emma Hewitt - Carry Me Away
2. Russel G - Whiplash Shocked Shocked Shocked Shocked

TIESTO tracklist kb sorrendbe kb...1-2 óráig:D
1. Steve Forte Rio - A New Dawn (Intro mix)
2. Rank 1 - L.E.D. There Be Light (James Doman Remix)
3. David Tort - Acid (Lost In Acid Ausfahrt Mix)
4. ID
3. Tiesto - Lethal Industry 2009 (Hardwell Remix)
4. Tiesto - Carpe Noctum
5. Kanye West - Love Lockdown (Tiesto Remix)
6. Tiesto feat Charlotte Martin - Sweet Things
7. Alex Gopher - Handguns (Dada Life Remix)
8. Tiësto & Sneaky Sound System - I Will Be Here (Benny Benassi Remix)
9. Tiesto - Flight 643 (Laidback Luke Edit)
10. ID
11. Bloc Party - One More Chance (Tiësto Remix)
12. Wippenberg - Chakalaka (Original Mix)
12. Robert Burian feat. Zdenka Predna - You (Club Mix)
13. Myon & Shane 54 - Trapped (Jonas Steur Inevitable Remix) vs. Cosmic Gate feat. Jan Johnston - I Feel Wonderful (ID Mashup)
14. System F - Out Of The Blue (Remix)
15. ID veretős
16. Ton T B - Headrush (Smart Apes Feat Katie Miles Vocal Mix)
17. Virtual Vault - Boundary
18. ID Beteg
19. Virtual Vault - Request (Orchestral Mix)
20. Virtual Vault - Definition
21. Calvin Harris - I`m Not Alone (Tiesto Remix)
22. Dave 202 - Departure (Club Mix)
23. Tiesto - In The Dark (ID Remix)
24. id zúzás
25. id uplift
26. id zongorás
27. Push - Universal Nation (nem tom melyik remix)

Eddig írtam(ez se tuti h. teljesen pontos de kb 80%ban rendbe van szerintem)
További zenék:
Tiesto - Element of life
Tiesto - He's pirate

ZÁRÓTRACK: Coldplay - The Scientist (Guy Mearns Remix) ÚRISTEN!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Legutóbb i1988 szerkesztette (2009. Szeptember 12. 09:29), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger

Szerző Üzenet
Mex-x

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 08:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dex,Blaz Köszönet a tegnapi estéért. Mr. Green
Úúúristen! Mi volt ez? Shocked Nem térek magamhoz.Még sosem sírtam bulin,de tegnap..........legalább 3x előkerült a papírzsepi.Ezzel asszem elmondtam mindent. Meg merem kockáztatni,a tegnapi este (zenében) verte a Symás bulit is! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
És technikailag is remek volt.Sem hering feeling(sajnos?)+lézer ,füst,konfetti Cool

Sterby Smile Whiteboy Rolling Eyes Confused Virtual Vault Mr. Green

Negatívum??? Very Happy Laughing én nem tudok 1et se.
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
csemege

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 09:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tiesto - Flight 643 (Laidback Luke Bootleg) ezt játsza mostanában Very Happy
Tiesto - In The Dark ( Michel Edit Trance Mix ) nem lehet hogy ezt játszotta? Very Happy
(nem voltam ott am, sajnos Sad , de sebaj ma este veszpréém Cool )

Szerző Üzenet
Blády

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 09:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

01. Steve Forte Rio - A New Dawn
02. Rank 1 - L.E.D. There Be Light (James Doman Remix)
03. David Tort - Acid (Lost In Acid Ausfahrt Mix)
04. ID
05. Tiesto - Lethal Industry (Hardwell Remix)
06. Tiesto - Carpe Noctum
07. Kanye West - Love Lockdown (Tiesto Remix)
08. Tiesto Feat. Charlotte Martin - Sweet Things
09. Alex Gopher - Handguns (Dada Life Remix)
10. Tiesto & Sneaky Sound System - I Will Be Here (Tiesto Remix)
11. Tiesto - Flight 643 (Laidback Luke Edit)
12. Robert Burian feat. Zdenka Predna - You (Club Mix) ???
13. Bloc Party - One More Chance (Tiesto Remix)
14. Wippenberg - Chakalaka
15. ID
16. Cosmic Gate Feat. Jan Johnston - I Feel Wonderful(ID)
17. System F - Out Of The Blue (Remix
18. ID
19. Electro V.
20. Virtual Vault – Boundary
21. ID
22. Virtual Vault – Request
23. Virtual Vault – Definition
24. Calvin Harris – I’m Not Alone (Tiësto Remix)
25. Cacao Uplift
26. Tiësto Feat. Christian Burns – In The Dark (ID Remix)
27. Classic?
28. Known
29. ID Piano
30. Old?
31. Push – Universal Nation (ID Remix)
32. Old Hard
33. Calvin Harris – I’m Not Alone (Tiësto Remix)
34. ID
35. Tiësto – Elements Of Life
36. Tiësto – Adagio For Strings
37. Tiësto – He’s A Pirate (Album Version)
38. Coldplay - The Scientist (Guy Mearns Remix)

Dave 202 - Departure
+ John Hetmond & Osip - Lungomare
+ Ferry Corsten - Twice in a Blue Moon
+ Marco V feat. Khashassi- Solitary Confinement (revixed)
+ Olive - You're Not Alone (paul webster remix)

órák kérdése, és kész lesz Very Happy
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
BeeGee

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 10:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Eskü örülök ezeknek a hsz-eknek. Örülök,h jó buli volt és hogy TRANCE tolt az emberünk főleg! Wink
Ezt várom/várjuk ma is!!! Razz

Trance Forever
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
csemege

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

BeeGee írta:
Eskü örülök ezeknek a hsz-eknek. Örülök,h jó buli volt és hogy TRANCE tolt az emberünk főleg! Wink
Ezt várom/várjuk ma is!!! Razz

jaja remélem ma is ad egy felejthetetlen settet Cool
hamarosan indulunk veszprémbe Very Happy (from debrecen)

Szerző Üzenet
Sipti

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 11:54    Hozzászólás témája: Beszámoló! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Egy pár szóban én is jelentkezem:

Én, mint régi nyíregyházi srác, vakon reméltem, hogy majdnem teltház lesz, ehhez képest szerintem simán befért volna még kb. 3000 ember. Nem tudom hova tűnt sok sok ember akik nem jöttek el egy ilyen buliba, hiszen bárhol bármikor nagyobb tömeggel találkoztam egy Tiesto party-n, mint most. Remélem nem lesz minuszos ez a buli a szervezőknek! De semmi baj, jó volt ez így, hiszen mindenütt volt hely kellően, és aki a keménymagba akart menni dance-elni, az bement az elejébe ( mint én is jópárszor ). A biztonsági emberek korrekten végezték a dolgukat a beléptetésnél és odabent is. Az árak elfogadhatóak, ásványvízzel én igen is találkoztam a Vi.....di volt. Ruhatár szinte üres volt, hiszen kellemes volt az idő. A party nagyon király volt, Tijs szettje magasan adta a hangulatot egész éjjel! A hang, a fények, a zenék, a feeling, nekem mind csillagos 5-ös!!!! Volt nálam is libabőr és meghatódás és kellemes borzongás. Állat volt, nah!!!! Én reggel fél 5 után jöttem el, kellemesen elfáradtam....

Köszönöm mindenkinek a party-t, a szervezőktől kezdve mindenkinek aki tett valamit azért, hogy ez így létrejöhessen!

És persze hatalmas respect a barátaimnak, akik nélkül nem lett volna olyan, amilyen.... Laughing

Trance Forever!
Very Happy
2007.05.26.Budapest Syma
2005.11.12.Budapest PL Arena
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

Szerző Üzenet
i1988

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 12:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Számomra viszont már kassán és bécsben is tapasztaltam, egyszerűen nem akarják a hangerőt megnyomni... sajnos mostanába már nincs meg az az orrszőr remegtető mély a tiesto koncerteken Sad talán majd ma
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger

Szerző Üzenet
Puty84

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 12:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

i1988 írta:
orrszőr remegtető mély

Ezjó. Very Happy Very Happy Twisted Evil
Nálam defibrillátor-effekt...vagyis úgy mellbevág a mély, hogy kiüti a szívet. Very Happy Reméljük majd tapasztalunk hasonlókat a mai este folyamán, mondjuk nem Karmatronic-on. Mr. Green

Szerző Üzenet
Tutu

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 13:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

A segítségeteket kérném Very Happy Volt egy szám, hallottam már máshol is , nem ugrik be a címe Virtual Vault nyomatta a (Chris Lake feat. Emma Hewitt - Carry Me Away ) előtt . Ha valaki emléxik , megtudná mondani valaki a címét?
Thx. Smile
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
rencsibaba

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 14:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Eszméletlen volt a tegnap este!!! Nagyon tetszett a buli, jó volt összefutni az ismerősökkel, és hát Tiesto... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
HAsonló jókat várok a mai estére is!!! Twisted Evil Twisted Evil Very Happy
2009.06.13. Bécs
2009.09.11. Nyíregyháza
2009.09.12. Veszprém
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
MAy@

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 14:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bassszuuus Annával olyan rossz volt nézni tegnap ahogy elmentek a busszal mi meg megyünk haza (ő neocitranpartyra énmeg aludni Confused Very Happy) valahogy ott megéreztem sztem h feleslegesen készült a transzparens! Very Happy De örülök h potyamunka volt! Smile Remélem ma este sem lesz rá szükség hanem inkább a zászlóra! Smile (amit fél órán keresztül ástam ki a dobozaimból Very Happy) Vááá! Megjött a kedvem a bulizáshoz. Smile Előre is sorry ha lefárasztok mindenkit az úton! Embarassed Very Happy
Vissza az elejére

Szerző Üzenet
Blády

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 12. 14:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MAy@ írta:
valahogy ott megéreztem sztem h feleslegesen készült a transzparens! Very Happy De örülök h potyamunka volt! Smile Remélem ma este sem lesz rá szükség

ma te cipeled Very Happy
Vissza az elejére

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Partyk, Rádióműsorok, Live sets Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
1 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Az itt olvasható hozzászólásokért a weboldal készítője nem vállal felelősséget.
Hosted by PerfectSoft Online | Powered by phpBB 2.0.22 © 2001,2003